Tuinaanleg & tuinonderhoud in Ieper (Langemark)

 

Tuinaanleg en tuinonderhoud in West - en Oost - Vlaanderen

Tuinaanleg en tuinonderhoud West-Vlaanderen & Oost-Vlaanderen. Tuinen Huyghe is gespecialiseerd in tuinaanleg en onderhoud West-Vlaanderen & Oost-Vlaanderen. Wij zijn uw specialist in alle tuinwerken, en dit reeds 20 jaar lang. Tuinen Huyghe is gevestigd in Ieper (Ieper).

Door onze vakkennis staan wij garant voor al uw tuinwerken van A tot Z.  Wij doen de aanleg en onderhoud van zowel uw privétuin als bedrijfstuin. Wij maaien uw gazon, scheren uw haag, vellen en snoeien uw bomen. Wij zijn bovendien sterk in advies voor beplantingswerken.  Wij verzorgen de verkoop van tuinplanten en orangerieplanten. We doen renovatie van uw bestaande tuin naar uw of ons ontwerp. Ook het plaatsen van tuinhuizen en carports of het aanleggen van terrassen en opritten maken deel uit van onze expertise. Tuinafsluiting is mogelijk in hout of metaal.

Een vijver is een oase van rust en geeft extra karakter aan uw tuin … Wij zorgen voor de aanleg én het onderhoud van uw vijver. Zo hoeft u enkel maar te genieten ! Wij houden bij de aanleg van uw vijver rekening met de vorm van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in tuinen, tuinaanleg en vijvers in Ieper, West-Vlaanderen. Maar ook voor het onderhoud van industrieterreinen, grond- en rioleringswerken en openbare werken kan u perfect bij ons terecht.

Onze referenties spreiden zich over gans België. Contacteer ons gerust voor een gratis offerte en vrijblijvend voorontwerp!

Huyghe Tuinen, Tuinaanleg & Tuinonderhoud, Langemark (Ieper)